Mijn werkwijze

Laten we samen jouw droominterieur creëren!

Mijn persoonlijke werkwijze zorgt ervoor dat we een plan maken wat écht bij jou en jouw gezin past. Ik neem de tijd om te luisteren naar jouw wensen en ga hiermee aan de slag. Uiteindelijk komen al jouw wensen en ideeën samen in een praktisch en tijdloos interieurplan.

Kennismaking
Kennismaking

Tijdens onze kennismaking bekijken we of we een fijne klik hebben en samen dit project willen starten. Na aanleiding van ons gesprek heb ik een goed beeld van jullie wensen om een offerte te maken. Ik werk op basis van uren die gevormd worden door de kruisjeslijst. Hierdoor is ieder project maatwerk. Wil je alvast wat meer weten over mij? Lees hier dan meer.

Intake gesprek
Intake gesprek

Na akkoord van de offerte kom ik graag langs voor een intake gesprek. We gaan dieper in op jullie wensen. Ik maak foto's van de huidige situatie en neem evt. maten op wanneer nodig. Daarnaast maken we samen een grove planning van het hele traject.

Sfeer en indeling
Sfeer en indeling

Op basis van de gesprekken en de door jullie aangeleverde input (ook een beetje huiswerk dus) maak ik een moodboard. We bekijken de eerste indeling schetsen, en brainstormen daarop door tot een voor jullie ideale indeling.

Voorlopig Interieurontwerp en lichtplan
Voorlopig Interieurontwerp en lichtplan

Als de indeling definitief is, maak ik een 3D tekening van jullie project. We gaan dieper in op de verlichting en ik ontwerp maatwerk waar nodig.

Definitief interieurontwerp
Definitief interieurontwerp

In deze fase zoeken we naar de definitieve kleuren en materialen passend in jullie smaak. Het eerder gemaakte moodboard komt tot leven in de 3D tekening. Op basis van de gemaakte tekeningen en materiaalkeuzes kunnen er offertes worden opgevraagd.

Presentatie
Presentatie

Alle keuzes komen bij elkaar. Jullie ontvangen de concrete keuzes voor kleur, materiaal, armaturen, meubels en evt. accessoires. Deze worden allemaal verwerkt op tekeningen en gebundeld tot een totale presentatie.

Samenwerken?

Ben jij toe aan een praktisch interieurplan waarmee jij vooruit kan of geef je graag jouw volledige interieur uit handen? Dan kan ik je helpen! Laten we een kennismakingsgesprek plannen om jouw wensen te bespreken.