3D Totaalontwerp

Functionele en tijdloze interieur plannen die passen bij jouw wensen.

3D totaal ontwerp

De tijden van stress en tijdverspilling zijn voorbij. Wanneer je kiest voor een totaal interieurontwerp in 3D word je van A tot Z begeleid in alle interieur keuzes. Op een persoonlijke manier neem ik je stap voor stap mee in alle beslissingen die er gemaakt moeten worden. Zo houd jij altijd het overzicht. Samen gaan we kijken naar al jouw wensen en maken we jouw ideale interieurplan. 

Werkwijze

Kennismaking
Kennismaking

Tijdens onze kennismaking bekijken we of we een fijne klik hebben en samen dit project willen starten. Na aanleiding van ons gesprek heb ik een goed beeld van jullie wensen om een offerte te maken. Ik werk op basis van uren die gevormd worden door de kruisjeslijst. Hierdoor is ieder project maatwerk. 

Intake gesprek
Intake gesprek

Na akkoord van de offerte kom ik graag langs voor een intake gesprek. We gaan dieper in op jullie wensen. Ik maak foto's van de huidige situatie en neem evt. maten op wanneer nodig. Daarnaast maken we samen een grove planning van het hele traject.

Sfeer en indeling
Sfeer en indeling

Op basis van de gesprekken en de door jullie aangeleverde input (ook een beetje huiswerk dus) maak ik een moodboard. We bekijken de eerste indeling schetsen, en brainstormen daarop door tot een voor jullie ideale indeling.

Voorlopig Interieurontwerp en lichtplan
Voorlopig Interieurontwerp en lichtplan

Als de indeling definitief is, maak ik een 3D tekening van jullie project. We gaan dieper in op de verlichting en ik ontwerp maatwerk waar nodig.

Definitief interieurontwerp
Definitief interieurontwerp

In deze fase zoeken we naar de definitieve kleuren en materialen passend in jullie smaak. Het eerder gemaakte moodboard komt tot leven in de 3D tekening. Op basis van de gemaakte tekeningen en materiaalkeuzes kunnen er offertes worden opgevraagd.

Presentatie
Presentatie

Alle keuzes komen bij elkaar. Jullie ontvangen de concrete keuzes voor kleur, materiaal, armaturen, meubels en evt. accessoires. Deze worden allemaal verwerkt op tekeningen en gebundeld tot een totale presentatie.

Een 3D totaal ontwerp is de ideale basis wanneer je stap voor stap meegenomen wil worden in de interieurkeuzes die er gemaakt moeten worden. Samen bespreken we de wensen van jouw gezin en creëren we een thuis voor iedereen. En niet alleen een thuis voor nu, maar ook voor de toekomst. Jouw wensenlijstje is namelijk mijn leukste uitdaging. Geen wens is te gek. Een doordacht ontwerp met keuzes die passen bij jouw gezin, compleet van A tot Z.