2D Nieuwbouw

Functionele en tijdloze interieur plannen die passen bij jouw wensen.

Interieurontwerp en begeleiding voor nieuwbouwwoningen 2D

Heb jij een nieuwbouwwoning gekocht en weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, ik kan je daarmee helpen. Een 2D interieurontwerp is de ideale basis van jouw interieur. Uiteraard kijk ik naar jouw wensen en ga ik aan de slag met puzzelen. Een 2D interieurontwerp geeft houvast en helpt je tijdens communicatie met aannemers en andere werklui.

Werkwijze

Kennismaking
Kennismaking

Tijdens onze kennismaking bekijken we of we een fijne klik hebben en samen dit project willen starten. Na aanleiding van ons gesprek heb ik een goed beeld van jullie wensen om een definitieve offerte te maken. 

Intake gesprek
Intake gesprek

Na akkoord van de offerte kom ik graag langs voor een intake gesprek. We gaan dieper in op jullie wensen. Ik maak foto's van de huidige situatie en neem evt. maten op wanneer nodig. Daarnaast maken we samen een grove planning van het hele traject.

Indeling en meer/minderlijst
Indeling en meer/minderlijst

Op basis van de gesprekken en de door jullie aangeleverde input (ook een beetje huiswerk dus) ga ik aan de slag. We bespreken de keuzes van de meer en minderlijsten. We bekijken de eerste indeling schetsen, en brainstormen daarop door tot een voor jullie ideale indeling.

 

Lichtplan en elektra
Lichtplan en elektra

Als de indeling definitief is, gaan we dieper in op de verlichting en verwerk ik licht en elektra plan uit op tekening voor de aannemer.

Tussendoor is er alle ruimte om de keuzes die jullie voor de aannemer moeten maken samen te bespreken.

Presentatie
Presentatie

Wanneer alle tekeningen gereed zijn worden deze gebundeld tot een totaalpresentatie. Vooraf wordt er rekening gehouden met een streefdatum om alles voor de gestelde deadlines klaar te hebben.

Een 2D nieuwbouw interieurontwerp is de ideale basis wanneer je zelf aan de slag wil gaan met invulling van kleur, materiaal en meubilair. Na ontvangst van het ontwerp kun jij aan de slag en weet je precies waar je naar op zoek bent. Hoe ziet de indeling van de keuken eruit en welke meubels passen in jouw woning. Doordachte plannen en geen ‘hadden we maar…’ of gemiste kansen.