2D Verbouwing

Functionele en tijdloze interieur plannen die passen bij jouw wensen.

Interieurontwerp voor bestaande woningen 2D

Kan jouw interieur wel een nieuwe look gebruiken of wil je thuis gaan verbouwen? Met een 2D interieurontwerp heb jij een functioneel startpunt om jouw interieur aan te pakken. Een 2D interieurontwerp is een weerspiegeling van jouw wensen en leefgewoonten. Ik luister naar de wensen van jou en jouw gezinsleden en maak hier een tijdloos plan van. Zo heb jij nu maar ook over 10 jaar nog plezier van jouw 2D interieurontwerp.

Werkwijze

Kennismaking
Kennismaking

Tijdens onze kennismaking bekijken we of we een fijne klik hebben en samen dit project willen starten. Na aanleiding van ons gesprek heb ik een goed beeld van jullie wensen om een definitieve offerte te maken. 

Intake gesprek
Intake gesprek

Na akkoord van de offerte kom ik graag langs voor een intake gesprek. We gaan dieper in op jullie wensen. Ik maak foto's van de huidige situatie en neem evt. maten op wanneer nodig. Daarnaast maken we samen een grove planning van het hele traject.

Indeling
Indeling

Op basis van de gesprekken en de door jullie aangeleverde input (ook een beetje huiswerk dus) ga ik aan de slag. We bekijken de eerste indeling schetsen, en brainstormen daarop door tot een voor jullie ideale indeling. 

Presentatie
Presentatie

Wanneer alle tekeningen gereed zijn worden deze gebundeld tot een totaalpresentatie. Vooraf wordt er rekening gehouden met een streefdatum om alles voor de gestelde deadlines klaar te hebben.

Een 2D verbouwing interieurontwerp is de ideale basis wanneer je een bestaande woning hebt gekocht, een gezinswijziging of verandering van woonwensen hebt en je huis wil gaan verbouwen. Daarnaast vind je het leuk om zelf aan de slag te gaan met invulling van kleur, materiaal en meubilair. Ik ga voor je aan de slag en kom met doordachte plannen. Voor jullie dus geen ‘hadden we maar…’ of gemiste kansen.