Maatwerk interieurontwerp

Functionele en tijdloze interieur plannen die passen bij jouw wensen.

Maatwerk interieurontwerp

Voldoen de 2D en 3D pakketten niet aan jouw wens, of ben je een zakelijke klant? Dan maak ik graag een offerte op maat voor je.

Werkwijze

Kennismaking
Kennismaking

Tijdens onze kennismaking bekijken we of we een fijne klik hebben en samen dit project willen starten. Na aanleiding van ons gesprek heb ik een goed beeld van jullie wensen om een offerte te maken. Ik werk op basis van uren die gevormd worden door de kruisjeslijst. Hierdoor is ieder project maatwerk. 

Intake gesprek
Intake gesprek

Na akkoord van de offerte kom ik graag langs voor een intake gesprek. We gaan dieper in op jullie wensen. Ik maak foto's van de huidige situatie en neem evt. maten op wanneer nodig. Daarnaast maken we samen een grove planning van het hele traject.

Sfeer en indeling
Sfeer en indeling

Op basis van de gesprekken en de door jullie aangeleverde input (ook een beetje huiswerk dus) maak ik een moodboard. We bekijken de eerste indeling schetsen, en brainstormen daarop door tot een voor jullie ideale indeling.

Voorlopig Interieurontwerp en lichtplan
Voorlopig Interieurontwerp en lichtplan

Als de indeling definitief is, maak ik een 3D tekening van jullie project. We gaan dieper in op de verlichting en ik ontwerp maatwerk waar nodig.

Definitief interieurontwerp
Definitief interieurontwerp

In deze fase zoeken we naar de definitieve kleuren en materialen passend in jullie smaak. Het eerder gemaakte moodboard komt tot leven in de 3D tekening. Op basis van de gemaakte tekeningen en materiaalkeuzes kunnen er offertes worden opgevraagd.

Presentatie
Presentatie

Alle keuzes komen bij elkaar. Jullie ontvangen de concrete keuzes voor kleur, materiaal, armaturen, meubels en evt. accessoires. Deze worden allemaal verwerkt op tekeningen en gebundeld tot een totale presentatie.

Heb jij een nieuwbouwwoning gekocht en wil je naast een 2D ontwerp ook nog een kleuradvies? Wil jij jouw verbouwing toetsen aan een goede akoestiek? Alle vragen zijn te combineren in een offerte op maat! Voel je vrij om contact op te nemen, ik beantwoord graag al jouw vragen persoonlijk zodat we kunnen ontdekken of we kunnen samenwerken.