Je interieur als je ultieme visitekaartje

Een uitgebalanceerd interieur versterkt je corporate identiteit. In een fijne omgeving stijgt bovendien je werkgeluk, waardoor je beter presteert. Daar profiteren in de eerste plaats je eigen medewerkers van. Maar wat denk je van de impact op gasten? Op klanten? Op nieuw, jong talent dat je organisatie kan versterken? Zo wordt je interieur je ultieme visitekaartje.

Een route naar Het Perfecte Interieur bestaat niet. Althans, nog niet. We stippelen die route namelijk samen uit. Laten we dat met open vizier doen, in een sfeer waarin alles bespreekbaar is. Maar let op: we zijn eigenwijs. Het is belangrijk dat jij dat ook bent. In het spanningsveld dat we samen creëren, wachten de mooiste oplossingen.

Energie
Werknemers die lekker in hun vel zitten, zijn minder vaak ziek en presteren beter.

Positivisme
De natuur heeft een positief effect op onze gezondheid, ons (sociale) gedrag en productiviteit.

Licht
(dag)licht vermindert stress en bevordert ons bioritme en onze werkprestaties.

Verbinding
Verbinding is een (psychologische) basisbehoefte. In bedrijven zorgen kernwaarden, visies en missies voor verbondenheid.

Akoestiek
Geluid beïnvloedt onze prestaties en ons gevoel van welzijn.

Flexibiliteit
Multifunctionele (werk)ruimtes zijn de nieuwe standaard in kantoorruimtes, maar een dynamisch kantoor vraagt om flexibiliteit, bijvoorbeeld om een samenwerkruimte snel om te bouwen naar een vergader- of stilteruimte.